«Η υπόθεση της Folli Follie πρέπει να διερευνηθεί», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή ‘’Mea culpa’’ με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

Ο κ. Ρωμανός ανέφερε πως «ο Μάκης Μπαλαούρας αποδέχθηκε πολλά από αυτά που γράφονται στα mail καθώς παραδέχεται τη συναλλαγή λέγοντας πως κατέληξαν στην εκλογική του περιφέρεια».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Ρωμανού στα Παραπολιτικά 90,1:

Αναφορικά με τη ψηφιακή αναβάθμιση της εξυπηρέτησης του πολίτη, ο κ. Ρωμανός σημείωσε: «Για πρώτη φορά ένα Δημόσιο που έχουμε συνηθίσει να σε δυσκολεύει σε όλα για πρώτη φορά σε διευκολύνει, και σου διευκολύνει την καθημερινότητα».

Αναφορικά με την υπόθεση της Folli-Follie, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ επισήμανε: «Εδώ ανοίγονται κάποια ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, ανοίγονται κάποιες ενδείξεις οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν.Η Δικαιοσύνη πρέπει να κανει τη δουλειά της και περιμένουμε. Δεν θα πάμε να γίνουν ίδιοι με αυτούς που στοχοποίησαν ανθρώπους».

«Ο κ. Μπαλαούρας ουσιαστικά αποδέχτηκε πολλά απ’ αυτά που γράφονται μέσα σε αυτό το email που έχει κάποιες ενδείξεις που πρέπει να διερευνηθούν. Ουσιαστικά αποδέχεται τη συναλλαγή και λεει ότι κατέληξαν στην εκλογική του περιφέρεια κα όχι πιθανόν οπουδήποτε αλλού μπορεί να φανταζόταν κανείς που διάβαζε το email. Άρα ο ίδιος δίνει μια αξιοπιστία σε αυτό το email και αλλάζει τη βαρύτητα των όσων γράφονται μέσα και νομίζω ότι αυτό ανοίγει ακόμα σημαντικότερα ερωτήματα και κάνει ακόμα πιο αναγκαία την απάντηση τους την οποία δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάτι που έχει επίσης ενδιαφέρον είναι ότι ο CEO της Folli-Follie, ο άνθρωπος οποίος ουσιαστικά όλο αυτό το επίμαχο διάστημα συνέργησε σε αυτό το σκάνδαλο επί της ουσίας του κάνανε «δωράκι» από το ΣΥΡΙΖΑ τη μετάθεσή του εν συνεχεία στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Άρα εκεί έχεις άλλη μια ένδειξη συναλλαγής», δήλωσε επιπρόσθετα.