ΛΟΓΚΟ_ΝΔ
Πολιτική

«Πυρά» ΝΔ για Δραγασάκη: Ας απαντήσει στις εις βάρος του καταγγελίες κι ας αφήσει τα ανέκδοτα

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζει πως είναι καιρός «να αφήσει τα ανέκδοτα» και να απαντήσει στις καταγγελίες που του προσάπτει ο πρώην υπουργός Οικονομικών

Τα «πυρά» της εναντίον του Γιάννη Δραγασάκη , όπου και αναφέρει συμπαιγνία του κυβερνώντος κόμματος με τον πρόεδρο του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη έστειλε η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζει πως είναι καιρός «να αφήσει τα ανέκδοτα» και να απαντήσει στις καταγγελίες που του προσάπτει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:


Μόνο γέλιο προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Δραγασάκη περί δήθεν συμπαιγνίας με τον κ. Βαρουφάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ας απαντήσει στα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Οικονομικών του κ. Τσίπρα κι ας αφήσει τα ανέκδοτα . Όσο για την επιστολή την οποία επικαλείται, προφανώς δεν απαντάει στις καταγγελίες του κ. Βαρουφάκη, ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά της εταιρείας.

Ο κ. Δραγασάκης ή θα απαντήσει επί της ουσίας στις καταγγελίες του κ Βαρουφάκη ή θα κινηθεί άμεσα δικαστικά εναντίον του. Αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να συνεχίσει να πετάει τη μπάλα στην κερκίδα.