«Μια λέξη μόνο: Ντροπή» αναφέρει η ανταπάντηση της κυβέρνησης προς τον ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει, παρά το επικοινωνιακό του στραπάτσο, να ζητά με νέα ανακοίνωσή του εξηγήσεις γιατί η κυβέρνηση κάνει διαγωνισμό για την προμήθεια των self test.

Όπως φαίνεται από τον πόλεμο των ανακοινώσεων εξελίσσεται σε έντονη πολιτική διαμάχη το θέμα του φιάσκου του ΣΥΡΙΖΑ μετά και την απόδειξη ότι είναι fake news η καταγγελία της αξιωματική αντιπολίτευσης για στημένο διαγωνισμό σχετικά με τα self test.

Η αντιπολίτευση στριμωγμένη στην δική της επικοινωνιακή τακτική, δέχτηκε από το πρωί πολλά πυρά για το μεγάλο επικοινωνιακό στραπάτσο, αλλά και την ανευθυνότητα με την οποία οδηγεί την κοινωνία σε παραπληροφόρηση, ωστόσο, στην τελευταία του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται το λάθος της δημιουργίας fake news, να ζητά από την κυβέρνηση να… απολογηθεί για το γεγονός ότι προχωράει σε διαγωνισμό για την προμήθεια των self test.

Από την πλευρά της Αριστοτελία Πελώνη με νέα δήλωση-ανακοίνωση καταγγέλλει την στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αντί να ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην αιχμηρή ανακοίνωσή της η κ. Πελώνη:

Μια λέξη μόνο: Ντροπή. Αν και αυτή δεν σημαίνει τίποτα για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως δεν σημαίνει και η λέξη υπευθυνότητα.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ κατασκεύασε μόνος του μια ιστορία πετώντας ψέματα και λάσπη για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό για απευθείας ανάθεση για τα self test στην εταιρεία Siemens. Σήμερα που η πραγματικότητα τον διαψεύδει, καθώς όπως προκύπτει, η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε καν προσφορά γιατί δεν πληρούσε τις προδιαγραφές που είχαν τεθεί, προσποιείται ότι δεν κατάλαβε.

 Θα μπορούσε να μιλήσει για "αστοχία", όπως έκανε βουλευτής του.

 Αλλά αντί ζητήσει συγνώμη, ζητάει και τα ρέστα.