Το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 11 χρόνων από την τραγωδία στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin, στην οδό Σταδίου, που κόστισε τη ζωή σε τρεις υπαλλήλους, έστειλε μέσω social media o Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter: «Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τους νεκρούς  στην MARFIN. Και τώρα μετά από τόσα χρόνια ξέρουμε πόσο μάταιες ήταν όλες εκείνες οι διαδηλώσεις και πόσο ανόητα τα συνθήματα που θα μας οδηγούσαν εκτός ΕΕ. Θυσιάστηκαν λοιπόν για μας».

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, έγραψε για την «μαύρη επέτειο» στο twitter: «Θυμόμαστε και τιμάμε τις 4 ζωές που χάθηκαν πριν 11 χρόνια, με την εγκληματική ενέργεια του εμπρησμού της Marfin».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης τόνισε από τη μεριά του: «11 χρόνια από την τραγωδία της Μαρφίν, από το έγκλημα που έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του Νώντα, της Βιβής, της εγκυμονούσας Αγγελικής. Οι αυτουργοί θα βρεθούν, τα γιατί θα απαντηθούν, οι ψυχές θα βρουν γαλήνη».


Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα τόνισε «10 χρόνια, τρεις χαμένες ζωές, καμία τιμωρία. Οι οικογένειες και όλοι μας, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Αυτό είναι το ζητούμενο και για τη Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν της 5ης Μαΐου 2010 εκτυλίχθηκε όταν παρείσφρησε ομάδα κουκουλοφόρων σε πορεία διαμαρτυρίας για τα οικονομικά μέτρα και επιτέθηκε στην τράπεζα με μολότοφ, ενώ βρίσκονταν εντός του κτιρίου δεκάδες εργαζόμενοι.