Απάντηση στα όσα «απειλεί» να πράξει ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, έδωσαν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας από την προανακριτική επιτροπή της Βουλής, μετά τις καυτές αποκαλύψεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Παππάς κάνει λόγο για «αλλοίωση» των πρακτικών των συνεδριάσεων της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής και των όσων κατέθεσε ο Χρήστος Καλογρίτσας, και απειλεί να καταθέσει μήνυση κατά του Προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Σταύρο Κελέτση.


Δείτε επίσης - Καλογρίτσας στην Προανακριτική: Πίσω από όλα ήταν ο Νίκος Παππάς

«Μετά τα email με το White House και την White Porscha ήλθε η ώρα για τα sms με τον “λεβέντη” και το “καμάρι”, κατά τον κ. Χ. Καλογρίτσα, Νίκο Παππά. Όσο και να φωνάζουν, όσο και να διακόπτουν την μαρτυρία του κόκκινου εργολάβου, πλέον η αλήθεια δεν κρύβεται», σημειώνουν πηγές της ΝΔ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι κύκλοι της ΝΔ

«Οι σημερινές αποκαλύψεις της επικοινωνίας του Νίκου Παππά με τον Χ. Καλογρίτσα πριν τη συνάντηση του με εκπρόσωπο του ομίλου CCC στο Πόρτο Χέλι για τη δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ Channel όπου φέρεται να του έδινε κατευθύνσεις και τα sms που μιλούσαν για την εγγυητική, επιβεβαιώνουν τον οργανωτικό ρόλο του Νίκου Παππά στην προσπάθεια ποδηγέτησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Μετά τα email με το White House και την White Porscha ήλθε η ώρα για τα sms με τον “λεβέντη” και το “καμάρι”, κατά τον κ. Χ. Καλογρίτσα, Νίκο Παππά.

Όσο και να φωνάζουν, όσο και να διακόπτουν την μαρτυρία του κόκκινου εργολάβου, πλέον η αλήθεια δεν κρύβεται».

Βόμβες από Καλογρίτσα - SMS που καίνε τον Παππά

Η αποκαλυπτική κατάθεση του μεγαλοεργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα συνεχίστηκε και σήμερα κατά την εξέταση του από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά την εμπλοκή αλλά και τις μεθοδεύσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά να αποκτήσει η τότε κυβέρνησή του, τηλεοπτικό σταθμό πραγματικά … σοκάρουν!

Ο Χρήστος Καλογρίτσας κάνει λόγο για εκβιασμούς, προκειμένου να εκδώσει την εφημερίδα Documento και αποκαλύψεις για τα περίφημα «βοσκοτόπια», περίοδος κατά την οποία ήθελε να ξορκίσει και κάθε σχέση μαζί του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός της απογοήτευσης και «εκμετάλλευσης» που εκφράζει μέσα από τις καταθέσεις του ο Χρήστος Καλογρίτσας από τους στενούς του «φίλους» και ανθρώπους που θεωρούσε ότι δεν θα τον «δούλευαν», όπως χαρακτηριστικά φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση του.

Στα όσα σήμερα δήλωσε κατά την εξέτασή του από την προανακριτική της Βουλής, ξετυλίγεται το κουβάρι της οργάνωσης του σχεδιασμού και τελικά της υλοποίησης και δημιουργίας της εφημερίδας Documento, παρά τις δικές του αντιρρήσεις και διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα αλλά και στην μέθοδο απόκτησης μιας εφημερίδας! Μάλιστα όπως αποκαλύπτει δεν ήταν η πρώτη φορά απόπειρα απόκτησης εφημερίδας.