«Αλλ’ αντ’ άλλα του πουλιού το γάλα», ήταν η απάντηση του υπουργού εσωτερικών Μάκη Βορίδη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη όταν ο δεύτερος σε επίκαιρη ερώτηση που έθεσε στον υπουργό για το θέμα των εξετάσεων απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειες …έμπλεξε το συνέδριο της υπογονιμότητας την υπόθεση στα Γλυκά Νερά και άλλες ιστορίες …!

Ο κ. Ζαχαριάδης ρώτησε τον υπουργό εκτός θέματος ….για την αναπαραγωγική αυτονομία, «τι θα λέγατε εσείς ως Υπουργός Εσωτερικών για τη γονιμότητα ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης που ήταν ο τίτλος της ομιλίας σας; … Ενώ αναφορικά με αυτό το έγκλημα που έγινε στα Γλυκά Νερά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Σεσημασμένοι αλλοδαποί οι δολοφόνοι στα Γλυκά Νερά».

Τίτλος στην εφημερίδα Sportime: «Ο ανεξέλεγκτος λαθροεποικισμός επιφέρει ασύλληπτη βαρβαρότητα και εισαγόμενη εγκληματικότητα». Στο twitter η κ. Λατινοπούλου, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα: «Αν η Κάρολαϊν ήταν μαύρη, τοξικομανής, LGBTQ κοινότητα, παραβατική κ.λπ., όλη η Αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους, απαιτώντας σύλληψη των δραστών και δικαιοσύνη».

Ο Μάκης Βορίδης αφού προσπάθησε να κατανοήσει τι ακριβώς ρωτά ο κ. Ζαχαριάδης είπε σε έντονο ύφος: «Να συνεννοηθούμε λίγο; Γιατί κάνετε μία ερώτηση για την ιθαγένεια, σας απαντώ για τα ζητήματα της ιθαγένειας και αρχίζετε και μου λέτε τώρα τι έχει γίνει στο συνέδριο και τι έχει γίνει με την Καρολάιν. Χάος. Θέλετε να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση πάνω στην ιθαγένεια;» είπε ο υπουργός και συνέχισε … «Πείτε το καθαρά για να καταστεί και σαφής η πολιτική και ιδεολογική μας διαφορά. Δεν θέλετε καμία προϋπόθεση. Θέλετε μια αυτόματη διαδικασία. Όποιος είναι επτά χρόνια εδώ, να τον πολιτογραφούμε. Ο νόμος λέει κάτι διαφορετικό και το λέει σωστά» .