Ανησυχία προκάλεσε περιπέτεια Υγείας του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα μετά από ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, ενώ βρισκόταν στη μεγάλη φωτιά στην Κερατέα συντονίζοντας τις ενέργειες από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείου (Αγία Όλγα) που αναφέρει πως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων, μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση στον υφυπουργό. 

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ μαζί του στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντομαζάνης. 

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρής Λιβάνιος έγραψε στο facebook: «Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει κάνει εδώ και 18 μήνες μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Πλημμύρες, σεισμοί, πυρκαγιές, πανδημία πάντα εκεί. Στη πρώτη γραμμή. Στο πλαίσιο αυτό άφησε τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Οποίος τον έζησε τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες στο συντονιστικό της πυροσβεστικής ξέρει την κατάθεση ψυχής που έχει κάνει. Μπορεί να τον θεωρείς καλό ή κακό στη δουλειά του, μπορεί να τον θεωρείς σκληρό ή ψεύτικο, ένα είναι το σίγουρο: ο Νίκος είναι δημόσιος λειτουργός με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος. Περαστικά αδερφέ». 


Περαστικά στον Νίκο Χαρδαλιά ευχήθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. 

 «Περαστικά Νίκο. Είμαστε δίπλα σου», έγραψε ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης. 


Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας με ανάρτησή του ευχήθηκε περαστικά στον Νίκο Χαρδαλιά: «Περαστικά! Θα βγεις νικητής και σε αυτή τη μάχη! Δίπλα σου, Νίκο!», σημείωσε. 


Ο βουλευτής της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος ανέβασε μια φωτογραφία με τον υφυπουργό και σημείωσε: «Νίκο γρήγορα περαστικά, σιδερένιος». 


Tο δικό του μήνυμα συμπαράστασης στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, έστειλε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την ενημέρωση για τις πυρκαγιές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι και δημοσίως στον Νίκο περαστικά όπως και όλοι μας εδώ στο κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας. Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Υπουργού Εθνικής Αμύνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου στη γνωστοποίηση της ειδήσεως της περιπέτειας της υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, καθώς έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τα εξής:
«Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, τον άνθρωπο που εργάσθηκε με αυταπάρνηση για την υγεία και την ασφάλειά μας από τον Ιούλιο του 2019.
thumbnail_image

Ταχεία ανάρρωση στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ευχήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.
 

Τις ευχές του στον Νίκο Χαρδαλιά έστειλε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, και η πρόεδρος του ΣΕΦ και πολιτεύτρια της ΝΔ Χριστίνα Τσιλιγκίρη.


Ευχές για ταχεία ανάρρωση στο Νίκο Χαρδαλιά, εκφράζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του», αναφέρει το ευχετήριο μήνυμα του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.