Τη γειτονική Μάνδρα επισκέφθηκε η Φώφη Γεννηματά, μετά την παρουσία της στην πυρόπληκτη περιοχή των Βιλίων, προκειμένου να συζητήσει με συνδικαλιστικά, τοπικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και μέλη του Κινήματος Αλλαγής αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ευρύτερα η περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε γνωστή καφετέρια της περιοχής, όπου και έγινε συζήτηση για τις πρόσφατες πυρκαγιές στα Βίλια, τις πληγές που μετράει η Μάνδρα από τις καταστροφικές πλημμύρες του 2017, τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και το καυτό ζήτημα των εσωκομματικών εκλογών.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση με τους παρευρίσκοντες, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης για την διαχείριση των πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα, υπενθυμίζοντας και τις ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα για τις πλημμύρες στη Μάνδρα, μην παραλείποντας να τονίσει τις προτάσεις που έφερε το ΚΙΝΑΛ στη Βουλή που όπως τόνισε «αγνοήθηκαν».

Στα ζητήματα που αφορούν την παράταξη καθώς και εν όψει των αναμενόμενων εσωκομματικών εκλογών, η Φώφη Γεννηματά έστειλε σαφές μήνυμα πως «δεν πρόκειται να χαρίσει την παράταξη ούτε στον Τσίπρα, ούτε στον Μητσοτάκη», επισημαίνοντας και ξεκαθαρίζοντας την αυτόνομη πορεία που επιβάλλεται να έχει το Κίνημα Αλλαγής. «Είμαστε οι μόνοι πάνω από τα εκλογικά ποσοστά του 2019», τόνισε, ρίχνοντας βέλη κατά των δημοσκοπήσεων που «κρατούν σταθερά σε χαμηλό ποσοστό το κόμμα».

Για την υποψηφιότητά της, επεσήμανε πως έλαβε το κόμμα εκλογικά στο 4% και δημοσκοπικά εκτός Βουλής, κάνοντας σαφές πως «θα δώσει λυσσαλέα μάχη με όλα τα συστήματα απέναντι» για την επάνοδο της παράταξης.

Τέλος, κλείνοντας την ομιλία της αναφερόμενη στους πολιτικούς άξονες του ΚΙΝΑΛ - παιδεία, υγεία, απασχόληση, περιβαλλοντική κρίση, παραγωγικό μοντέλο-, υπογράμμισε πως «μόνο το ΚΙΝΑΛ μπορεί να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του λαού, με ελπίδα και προοπτική».



Στη συνάντηση βρέθηκαν πληθώρα στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη, όπως ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ο Στέφανος Παραστατίδης, η Τόνια Αντωνίου, αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής στις εκλογές του 2019, Μηνάς Αναστασάκης, ο Γραμματέας της Νεολαίας ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Τσούμας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας - Δυτικής Αττικής (ΚΕΔΑ), Βαγγέλης Λίγγος καθώς και εκπρόσωποι των εργαζομένων των ΕΛΠΕ και των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Κεντρική φωτογραφία:kinimaallagis.gr