Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης συνεχίζει να νοσηλεύεται και παραμένει διασωληνωμένος με κοροναϊό.

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί με τον ιό πριν από δέκα περίπου μέρες και είχε λάβει οδηγίες για κατ’οίκον νοσηλεία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος κατά του κοροναϊού. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημοσθένης Δανέλλας, μίλησε κάμερα του OPEN και υπογράμμισε πως η κατάσταση της υγείας του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Σημείωσε πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε κάνει ένα πλήρες ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου και επεσήμανε πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Όπως είπε δεν ήταν κατά του εμβολίου, ενώ είχε προχωρήσει πολλές φορές σε δηλώσεις υπέρ του εμβολιασμού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».