Περίπου 40 ημέρες έχουν περάσει από τον χαμό της Φώφης Γεννηματά, ενώ σήμερα πραγματοποιείται το 40ημερο μνημόσυνο της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Ειδικότερα, οι πέντε υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος (πλην Καστανίδη που θα μιλά στη Λάρισα) θα παραστούν στο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά στις 12 σε μια «ανακωχή» ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής. Αμέσως μετά, οι κ.κ. Ανδρουλάκης, Παπανδρέου, ΛοβέρδοςΓερουλάνος, Χρηστίδης, θα μεταβούν στη Χ. Τρικούπη όπου θα γίνει η παρουσίαση της αναμορφωμένης πρόσοψης κτιρίου των Κεντρικών Γραφείων Κινήματος Αλλαγής που έγινε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά. 

Η πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου, έχει υποστεί αισθητικές παρεμβάσεις υπό τον επίβλεψη της αρχιτέκτονος Νίκης Φούντα (πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και του ΚΙΝΑΛ). Μεταξύ άλλων έχει τοποθετηθεί πάνελ αλουμινίου, το σήμα του ΠΑΣΟΚ, το σήμα του ΚΙΝΑΛ, αλλά και ένα παγκάκι κάτω από μια ελιά στην είσοδο. Στα εγκαίνια στη ΧαριλάουΤρικούπη θα μιλήσουν ο υπεύθυνος οικονομικού το ΚΙΝΑΛ, Νίκος Σαλαγιάννης και ο διευθυντής του γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας.