Ο Πειραιάς είναι λαμπερός ενόψει τον εορτών, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Secret», με τον Παναγιώτη Τζένο, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Είμαστε αρκετά καλά φωτισμένοι και λαμπεροί ως πόλη, το θέλαμε αυτό και την περσινή χρονιά και τη φετινή για να δίνουμε μήνυμα αισιοδοξίας μέσα σε αυτό που μας έχει βρει με την πανδημία τα τελευταία δυο χρόνια και νομίζω επιτυγχάνουμε να δίνουμε και στους Πειραιώτες αλλά και στους επισκέπτες μια αισιοδοξία», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος.

Είπε ότι γίνονται εκδηλώσεις στην πόλη με όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κοροναϊού.

«Είναι ένα εικοσαήμερο που η πόλη φοράει τα γιορτινά της
και το έχουμε ανάγκη όχι μόνο οι Πειραιώτες και όλοι οι Έλληνες κι όλοι οι πολίτες του κόσμου που περνάμε όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση με την πανδημία», δήλωσε.

Ανέφερε πως ανακατασκευάζεται ο πύργος του Πειραιά, έργο που σηματοδοτεί την αναγέννηση της πόλης.

«Το Νο1 εμβληματικό κτίριο του Πειραιά μετά το Δημοτικό Θέατρο είναι ο πύργος ο οποίος 45 είναι ανενεργός πλέον ανακατασκευάζεται. Είναι ένα σημάδι αισιοδοξίας και αναγέννησης του Πειραιά άρα με την Piraeus tower προχωρήσαμε σε έναν εξαιρετικό φωτισμό του πύργου, φαίνεται σχεδόν από καθε άκρη της Αττικής αλλά δεν είναι μόνο ο πύργος, είναι πολλά κτίρια», υπογράμμισε.

Εκτίμησε ότι το τραμ θα δώσει κάποιες ανάσες στο κυκλοφοριακό του Πειραιά.

Τέλος, ανέφερε ότι πρέπει να γίνει συνείδηση πως δεν πρέπει να πηγαίνουμε παντού με τα οχήματα μας.