Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδικότερα, η συζήτησή τους είχε ως κύριο θέμα την πανδημία όπου και ανέφερε ότι σύντομα θα ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης για τον εμβολιασμό από την πλευρά της Χαριλάου Τρικούπη, με τη συνάντηση να γίνεται σε θερμό κλίμα.



Όπως γίνεται γνωστό, ο Κρητικός ευρωβουλευτής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της πανδημίας ζητώντας εθνική συνεννόηση, ενώ εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη συνάντηση, κάνοντας έκκληση σε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Παράλληλα, αναφορικά με την παρέμβαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη στο συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών για το εμπάργκο όπλων στην Τουρκία, υπογράμμισε ότι η Άγκυρα αποτελεί έναν αποσταθεροποιητικό παράγοντα στην περιοχή.



Πριν την επίσκεψή του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Σωτηρία» και συνομίλησε με την διοίκηση και τους εργαζόμενους.