Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
oikonomou_parapolitika_1
Πολιτική

Πλήρης κάλυψη Οικονόμου σε Γεραπετρίτη: Δεν υπάρχει καμία σκιά για τον υπουργό - Απελπισία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο υπουργός Επικρατείας χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο υπόδικος τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης θέλοντας να δείξει ότι επικοινωνούσε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη. «Δεν υπάρχει καμία σκιά για τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος προφανώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου όταν ρωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η δήλωση του υπουργού Επικρατείας ήταν απολύτως σαφής και δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο για παρερμηνεία. «Δε μας κάνει εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στη Δικαιοσύνη την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, μετά της καταστροφολογίες υιοθετεί τώρα και τον εν λόγω κύριο», τόνισε ο κ. Οικονόμου, κάνοντας λόγο για απελπισία εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κλήθηκε να σχολιάσει τις αναρτήσεις του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη που δημοσιοποίησε τηλεφωνικές επικοινωνίες του ίδιου με τον υπουργό Επικρατείας.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Γεραπετρίτης με ανακοίνωσή του από χθες, έκανε λόγο για ανθρωποφαγία. Όπως είπε, δεν γνωρίζει εξ όψεως τον κ. Φουρθιώτη ενώ εφαπέλυσε «βέλη» κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα».