«Πυρά» εναντίον της συντρόφισσάς του, Τασίας Χριστοδουλοπούλου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, με αφορμή τις αποκαλύψεις  των Παραπολιτικών 90,1 για τις προτάσεις της σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει για δεύτερη φορά την εξουσία, με την πρώην υπουργό της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, να προτρέπει την ηγεσία του κόμματος να τοποθετήσει δικά του στελέχη στη Δικαιοσύνη και τη Δημόσια Διοίκηση. 

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ακολουθώντας πιστά την «γραμμή» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι τη δεύτερη φορά Αριστερά θα πρέπει «να ελέγξουν όλους τους αρμούς της εξουσίας», προτείνει «δικούς τους ανθρώπους» στους θεσμούς παίρνοντας παράδειγμα από τους «πρασινοφρουρούς» του 1981. Ανάλογες δηλώσεις άλλωστε έχει κάνει κατά καιρούς και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έχει μιλήσει σε δημόσιες τοποθετήσεις του, για την ανάγκη ελέγχου της Δικαιοσύνης.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1, η δήλωσή της «αδικεί τα κυβερνητικά πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ, τζάμπα και βερεσέ».

«Αδικεί τα κυβερνητικά δρώμενα του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε δύο χρόνια να επιλέξει τους διοικητές των νοσοκομείων. Η κ. Χριστοδουλοπούλου εξέφρασε προσωπικές απόψεις τις οποίες εγώ τουλάχιστον διαφωνώ, οριζοντίως και καθέτως».