Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά)
Κακά Κορίτσια (Σχόλιο: Ντέπυ Γκολεμά) Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
spilios_livanos
Πολιτική

Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του Λιβανού: «Εμφανώς ειρωνική η διάθεση μου απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτηση του Δούκα»

«Είμαι βέβαιος ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας», σημείωσε ο κ. Λιβανός

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός εξέδωσε την επίσημη δήλωση μετά την παραίτησή του, απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά τις αναφορές για τις πυρκαγιές της Ηλείας το 2007, που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης την περασμένη εβδομάδα.

Στην επιστολή, ο κ. Λιβανός σημείωσε ότι: «Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας απέχουν πολύ από το περιεχόμενο διαλόγου με τον δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα».

Ενώ τόνισε, πως είναι βέβαιος ότι: «Αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας». 

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του κ. Λιβανού

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Η μέχρι τώρα πορεία μου στην πολιτική και ο αξιακός μου κώδικας απέχουν πολύ από το περιεχόμενο του διαλόγου με τον Δήμαρχο Σπάρτης, το οποίο κατεγράφη εν αγνοία μου και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα. 

Παρά την εμφανώς ειρωνική μου διάθεση απέναντι στην απαράδεκτη και κυνική τοποθέτησή του, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω παρερμηνεία η οποία θα μπορούσε να πλήξει τις αρχές της μεγάλης και φιλελεύθερης δημοκρατικής παράταξης, θέτω στη διάθεσή σας την παραίτησή μου από τη θέση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Θέση την οποία επί 13 μήνες υπηρέτησα άοκνα, με απόλυτο γνώμονα τη στήριξη και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης και ιδιαίτερα την τοποθέτηση του Έλληνα αγρότη στη θέση που του αξίζει. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το έργο θα συνεχιστεί από την κυβέρνησή μας με επιτυχία, προς όφελος της πατρίδας μας. 

Με εκτίμηση,

Σπήλιος Λιβανός».