Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Ανωνυμο__1823___700_px__-_2022-03-29T215822_104
Πολιτική

Σε Μονάδα των Patriot της Αττικής ο Χαρδαλιάς (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε προς τον ΥΦΕΘΑ επίδειξη αναπτύξεως του υπερσύγχρονου κινητού αντιαεροπορικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς “PATRIOT”

Την έδρα της 21ης Μοίρας Κατευθυνόμενων Βλημάτων “PATRIOT”, στην Κερατέα Αττικής επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εκεί ο ΥΦΕΘΑ ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Μοίρας, Σμήναρχο (Ι) Παναγιώτη Κατσούλα, για την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές της, ενώ στη συνέχεια, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της, καθώς και στον εξομοιωτή εκπαιδεύσεως του προσωπικού.

F8__1_
F7__2_
F3__2_
F7__1_
F2__4_
F4__1___1_

Ο εξομοιωτής, επί του οποίου εκπαιδεύεται το σύνολο του προσωπικού έχει τη δυνατότητα εξομοιώσεως όλων των απειλών ενδιαφέροντος τόσο σε εθνικό, όσο και σε συμμαχικό επίπεδο, αποτελεί δε ένα από τα πλέον πολύτιμα εν ειρήνη εκπαιδευτικά βοηθήματα της Μονάδος.

Αργότερα, πραγματοποιήθηκε προς τον ΥΦΕΘΑ επίδειξη αναπτύξεως του υπερσύγχρονου κινητού αντιαεροπορικού συστήματος μεγάλου βεληνεκούς “PATRIOT”, ενώ συνομίλησε με στελέχη και σμηνίτες της Μονάδος.