Επικοινωνία είχαν το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις πληροφορίες για δήθεν ενόχληση του Μαξίμου για τον υπουργό, όπως διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον υπουργό του, ότι ουδέποτε υπήρξε κάποιο θέμα που να τον ενόχλησε ενώ - σύμφωνα πάντα με το big mouth - εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε και μια ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία επί του θέματος με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος κινήθηκε στην ίδια ακριβώς «γραμμή» με εκείνη του πρωθυπουργού.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Με αφορμή διάφορες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στην πιάτσα, μαθαίνω ότι υπήρξε μια επικοινωνία, το Σάββατο το πρωί, μεταξύ του προέδρου Μητσοτάκη και του υπουργού Άδωνι. Η κουβέντα των δύο ανδρών επικεντρώθηκε ακριβώς σε αυτό το θέμα. Στη δήθεν ενόχληση του Μαξίμου για τον υπουργό Ανάπτυξης. Και λέω δήθεν, γιατί όπως κατάφερα να μάθω από το ρεπορτάζ που έκανα, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον υπουργό του, ότι ουδέποτε υπήρξε κάποιο θέμα που να τον ενόχλησε, το οποίο να σχετίζεται με τον ίδιο (τον Άδωνι). Εκτός από τον πρόεδρο Κυριάκο, ο υπουργός Ανάπτυξης, πληροφορούμαι ότι είχε και μια ακόμη τηλεφωνική επικοινωνία επί του θέματος. Και αναφέρομαι στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον ισχυρό άνδρα του Μαξίμου Γρηγόρη Δημητριάδη, ο οποίος κινήθηκε στην ίδια ακριβώς «γραμμή» με εκείνη του πρωθυπουργού. Πάντως, έχει αξία ότι ο Άδωνις, βλέποντας να πυκνώνουν τα αρνητικά για τον ίδιο δημοσιεύματα, δεν δίστασε να σηκώσει το τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με το κεντρικό κυβερνητικό σύστημα. Βλέπετε ανεξάρτητα από τα υπουργεία και όλα τα υπόλοιπα, ο συγκεκριμένος ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών, που είναι της θεωρίας «το γοργόν και χάριν έχει».