Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπρόσωπου Γιάννη Οικονόμου πυροδότησαν οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην αγορά της Καλλιθέας που πραγματοποίησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις.

«Το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ολόκληρο το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου για τις δηλώσεις Τσίπρα

«Τη Μεγάλη Πέμπτη, το τελευταίο πράγμα που επιβάλλεται από την ημέρα και ταυτόχρονα επιθυμεί ο κόσμος, είναι πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δυσκολίες υπάρχουν και μάλιστα σημαντικές, όμως απέναντι σε αυτές κανείς δεν έμεινε και κανείς δεν θα μείνει μόνος. Για αυτό και η πραγματικότητα το φετινό Πάσχα απέχει πολύ από τη μαύρη εικόνα που προσπαθεί να πλάσει ο κ. Τσίπρας ως προϊόν της διαρκούς ανειλικρίνειάς του. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλή Ανάσταση», υπογράμμισε ο ίδιος.