Η «Πρωτοβουλία για την Σοσιαλδημοκρατική Ανανέωση» (Ανανεωτική Αριστερά, Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία, στελέχη προερχόμενα από το Ποτάμι) την Κυριακή 15 Μαΐου στις 11 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, θα παρουσιάσει το κείμενο συμβολής με αφορμή το 3ο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου στο Ταε Κβον Ντο. 

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση που έβγαλε η Πρωτοβουλία που ανήκει στο Κίνημα Αλλαγής, το κείμενο συμβολής θα αφορά το πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου μετά και την παρουσίαση του προγραμματικού πλαισίου του κόμματος.

Την εν λόγω εκδήλωση αναμένεται να συντονίσουν οι Θεόδωρος Μαργαρίτης, Μιχάλης Χάλαρης, Έφη Στεφοπούλου. Παρεμβάσεις στην εκδήλωση θα κάνουν και οι: Γιώργος Σιακαντάρης, Θεόδωρος Τσέκος, Παναγιώτης Καρκατσούλης.



Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας

Με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα τους στο facebook αλλά και στο https://protovoulia.socialdemo.gr/ με τίτλο «Οι νέες πολιτικές και ιδεολογικές συγκρούσεις στον κόσμο και η θέση της Σοσιαλδημοκρατίας», περιγράφεται  η ιδεολογική και πολιτική πρόταση της ομάδας για τις «ελληνικές προτεραιότητες» αλλά και τη σοσιαλδημοκρατία σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο εν όψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.