Εκείνη και εγώ
Εκείνη και εγώ Θανάσης Φουσκίδης Στέλλα Γκαντώνα
VOULI_SOS_SOS
Πολιτική

Βουλή: Σκληρή κόντρα Κεραμέως - Σκουρλέτη με αφορμή τις δηλώσεις Βερναρδάκη - Όλος ο διάλογος

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταδικάσει τις δηλώσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη, κατηγόρησε την Υπουργό Παιδείας για επικοινωνιακή εκμετάλλευση της υπόθεσης

Ένταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στην Ολομέλεια με επίκεντρο τις απαράδεκτες δηλώσεις Βερναδράκη. Η υπουργός Παιδείας είχε αντιπαράθεση με τον Πάνο Σκουρλέτη, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αντί να καταδικάσει τις δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την Υπουργό Παιδείας για επικοινωνιακή εκμετάλλευση της υπόθεσης.

Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ Ν. Κεραμεως και Π. Σκουρλέτη:

Κεραμέως: Κύριε Σκουρλέτη είπατε ότι πολλές από τις διατάξεις που φέρνουμε δεν είναι κάτι νέο. Στο νόμο υπάρχει υποχρεωτικά αμειβόμενη πρακτική άσκηση.
Σκουρλέτης: Φωνές…!
Κεραμέως: Μην κουνάτε τα χέρια σας, γιατί αρκετά έχουμε πάρει από χυδαιότητες.
Σκουρλέτης: Τι εννοείτε;
Κεραμέως: Τι εννοώ...!
Σκουρλέτης: Αφήστε τις εντυπώσεις. Σταματήστε αυτό το παιχνίδι. Για σοβαρευτείτε.
Κεραμέως: Υπάρχει ρητό που λέει ότι δεν έχετε την τσίπα να πείτε ένα συγγνώμη..
Σκουρλέτης: Ντροπή σας.
Κεραμέως: Ντροπή μου;
Σκουρλέτης: Ναι, ντροπή σας.
Κεραμέως : Πόσο χαίρομαι που σας βλέπει η κοινωνία. Να ζητήσω εγώ συγγνώμη; Τα έχουμε ακούσει όλα. Έρχεται στέλεχός σας σε μηνύσιμη αναφορά και με παρομοιάζει με κατηγορούμενη παιδοκτόνο και έχετε το θράσος να ζητάτε από εμένα να ζητήσω συγγνώμη; Υπάρχουν στιγμές που ο καθένας φτάνει στα όρια του. Εγώ δεν έχω κάνει αναφορά στην οικογένειά του κ. Σκουρλέτη. Πιο κάτω δεν έχει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το συνεχίζω γιατί δεν αξίζει. Η κοινωνία έχει κρίνει και συγκρίνει πως συμπεριφέρονται οι περισσότεροι βουλευτές και πως μια συγκεκριμένη παράταξη.