«Θλιβερό γεγονός η απώλεια του Παναγιώτη Τζένου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης.

Ο κ. Παπαθανάσης επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Τζένος δίδασκε καλή δημοσιογραφία και αξιοπρέπεια, ενώ τόνισε ο κλάδος είναι φτωχότερος.

Παράλληλα ο υπουργός σημείωσε ότι όλοι θα τον θυμούνται για το ήθος του.


Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Παπαθανάση στα Παραπολιτικά 90,1

Με αφορμή τον θάνατο του Παναγιώτη Τζένου

Ν.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ:
Σοκαριστικό και θλιβερό το γεγονός της απώλειας του Παναγιώτη ενός εξαιρετικού δημοσιογράφου, σταθερού στις απόψεις του. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Θα ήθελα να στείλω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του για αυτή την απώλεια και βεβαίως όλοι μας σοκαριστήκαμε και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι.

Ν.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ:
Ήταν ένας άνθρωπος που δίδασκε κατ΄ουσίαν και καλή δημοσιογραφία και την αξιοπρέπεια και νομίζω ότι θα είναι φτωχότερος ο κλάδος της δημοσιογραφίας με την απώλειά του και όλοι εμείς θα τον θυμόμαστε για το εξαιρετικό ήθος του και βεβαίως για τις σταθερές απόψεις και τον χαρακτήρα αυτόν που έδινε προς τα έξω και έστελνε ένα σαφές μήνυμα μιας αξιοπρεπούς και καλής δημοσιογραφίας.