«Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου υπερέβη το όριο που θέτει ο νόμος», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη γνωμοδότηση του Ισίδωρου Ντογιάκου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων και τα όρια ελέγχου της ΑΔΑΕ.

Εκτίμησε ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα το σκεφτεί πάρα πολύ καλά και τις επόμενες ημέρες θα διατυπώσει μια πιο ολοκληρωμένη θέση.

Είπε πως η ΑΔΑΕ θα πρέπει να ενημερώνει τη Βουλή και τον εισαγγελέα, καθώς μπορεί να τελούνται αδικήματα και ο εισαγγελέας πρέπει να επιληφθεί.

Παράλληλα σημείωσε πως διεξάγονται προκαταρκτικές εξετάσεις για τις παρακολουθήσεις και το Predator, ενώ ανέφερε πως η ανεξάρτητη αρχή αμύνεται.

Σε ό,τι αφορά τα Γλυπτά του Παρθενώνα, εκτίμησε ότι θα ωριμάσουν οι συνθήκες. Έκανε λόγο για ένα θέμα εθνικό και διαχρονικό που έθεσε η Μελίνα Μερκούρη, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να γίνει μια συνάντηση των πολιτικών κομμάτων για συστράτευση όλων.

Για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είπε πως η ελληνική δημοκρατία είναι πανίσχυρη, έχει ιστορικά νικήσει και θα μπορούσε να ήταν συμπεριληπτική.

Σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, είπε ότι έχει ταλαιπωρηθεί ιστορικά.