Μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν την Πέμπτη στην περιοχή που θα γίνει η ταφή, για να πραγματοποιηθεί μία από τις τελευταίες επιθυμίες του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, να ταφεί δίπλα στους προγόνους του, προκειμένου να επιμεληθούν όλες τις λεπτομέρειες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.



Ανάμεσα σε αυτά, ο γιος του τέως βασιλιά, Νικόλαος, με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η σύζυγός του, Άννα Μαρία, ο μικρότερος γιος του, Φίλιππος, και η αδελφή του, βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία.

Ώρα κηδείας και ταφή δεν είχαν ανακοινωθεί ως το βράδυ της Πέμπτης, αλλά ο χώρος είχε βρεθεί και φωτογραφήθηκε από τους ρεπόρτερ του Star. 



Στο νεκροταφείο στο Τατόι είναι θαμμένοι ο πατέρας του Κωνσταντίνου, βασιλιάς Παύλος, και η μητέρα του, Φρειδερίκη, ο βασιλιάς Γεώργιος Α' αλλά και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Α' και ο βασιλιάς Αλέξανδρος.

Ακόμα, εκεί είναι οι τάφοι και του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδας, που ήταν γιος του Γεωργίου Α’ και πατέρας του δούκα του Εδιμβούργου Φιλίππου, του πατέρα του Καρόλου Γ', του σημερινού βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας.