Εκτός από την Εύα Καϊλή που βρίσκεται στη φυλακή για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate και ο σύντροφός της Φραντσέσκο Τζόρτζι συνάντησε το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η συνάντηση έγινε την ημέρα που στο Δικαστικό μέγαρο Βρυξελλών η Εύα Καϊλή έδινε τη «μάχη» της ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση πατέρα και παιδιού κράτησε δύο ώρες και καθ’ όλη τη διάρκεια υπήρχαν στον χώρο αστυνομικοί. Ήταν η πρώτη φορά από τις 9 Δεκεμβρίου, που ο Τζόρτζι κατάφερε να δει το 23 μηνών κοριτσάκι που έχουν αποκτήσει με την Εύα Καϊλή.

Σημειώνεται πως στο Βέλγιο, ο νόμος επιτρέπει σε προφυλακισμένους να βλέπουν το παιδί τους δύο φορές τον μήνα, αλλά στις φυλακές του Σαν Ζιλ, η κατάσταση δεν είναι καλή.

Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, το δικαίωμά του, οι βελγικές Αρχές, επέτρεψαν στον Τζόρτζι να δει το παιδί στο Αστυνομικό μέγαρο και μάλιστα, την ημέρα που όλη η προσοχή ήταν στραμμένη αλλού.

Αδυνατισμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Τζόρτζι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο Τζόρτζι έχει χάσει πολλά κιλά, έχει «μείνει μισός», και όπως είναι αναμενόμενο δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

Αναμένεται η μυστική κατάθεση Παντσέρι - Τι είπε ο δικηγόρος του για την Καϊλή

Στο μεταξύ, με κομμένη την ανάσα περιμένει η κοινή γνώμη τη μυστική κατάθεση του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι την Τρίτη, στην οποία αναμένονται και άλλα ονόματα και αποκαλύψεις. Ένας εκ των δυο δικηγόρων του μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα αναφέρθηκε και στην Εύα Καϊλη.

Στην άλλη διάσταση του σκανδάλου, την κοινωνική, επικεντρώνονται Βέλγοι δημοσιογράφοι. «Γιατί η Εύα Καϊλή έχει δει μόνο δύο φορές το παιδί της από τη σύλληψή της», γράφει η βελγική La Libre.