Αθέατες πτυχές της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών και του ρόλου του Νίκου Παππά φέρνει στο φως η επί 40 χρόνια γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλία Διαμαντή, μιλώντας στα «Π».

Το πρόσωπο που με την κατάθεσή του στο Ειδικό Δικαστήριο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας συγκλονιστικά στοιχεία για τις σχέσεις Καλογρίτσα - ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για συνεχή ροή χρηματοδότησης από τον επιχειρηματία προς το κόμμα αλλά και για τις τακτικές συναντήσεις του με τον πρώην υπουργό Επικρατείας και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

Παράλληλα, στέκεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Παππάς οργάνωσε τις συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες και τηλεοπτικά στελέχη για την οικονομική εξασφάλιση του εγχειρήματος δημιουργίας ενός φιλικού προς τον ΣΥΡΙΖΑ τηλεοπτικού πόλου, ενώ διεμήνυσε πως ολόκληρες ομάδες ανθρώπων εργάζονταν για τον σκοπό αυτόν υπό την οικονομική και υλική στήριξη της πλευράς Καλογρίτσα.

Καμία απάντηση

Ο Νίκος Παππάς φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και ρωτήθηκε τέσσερις φορές (!) από τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο για τα όσα ισχυρίστηκε στα «Π» η γραμματέας του Χρήστου Καλογρίτσα. Ωστόσο, το πρώην δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απέφυγε «μαεστρικά» να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Μάλιστα, ο κ. Παππάς αντέδρασε με αμήχανα χαμόγελα κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων και είπε ότι «η αλήθεια θα φανεί στο δικαστήριο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: