Νέα κόντρα πυροδοτήθηκε στο πολιτικό προσκήνιο, αυτή τη φορά μεταξύ της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου και του ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, η εκ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, άφησε βαρείς υπαινιγμούς εναντίον του Νίκου Ανδρουλάκη, για τον οποίο παρουσίασε μία θεωρία «συνωμοσίας», δηλαδή ότι αν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό θα μπορούσε «να είναι προϊόν εκβιασμού, από τις υποκλοπές».

«Δεν θα μπορούσε; Εσείς το αποκλείετε; Είστε σίγουρος;» διερωτήθηκε με νόημα η κυρία Τσαπανίδου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ανδρουλάκης μπορεί να εκβιάζεται μέσω του υλικού των υποκλοπών! «Άρα μια κυβέρνηση που μπορεί να προκύψει από εδώ και στο εξής δεν θα ξέρουμε αν ήταν προϊόν εκβιασμού αυτή η σύγκληση ή αν ήταν ουσιαστική σύγκληση. Όταν παρακολουθούνται άνθρωποι, τότε το αποτέλεσμα μιας πιθανής συνεργασίας στο μέλλον είναι αποτέλεσμα ουσιαστικό ή ...», είπε αρχικά η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε ο εξής διάλογος.

Δημοσιογράφος: Μιλάτε για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Τσαπανίδου: Για παράδειγμα. Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν υπό παρακολούθηση, δεν ήταν;

Δημοσιογράφος: Θα είναι αποτέλεσμα εκβιασμού εννοείτε και ομηρείας;

Τσαπανίδου. Δεν θα μπορούσε; Εσείς το αποκλείετε; Είστε σίγουρος;

Δημοσιογράφος: Δηλαδή θέλετε να υπονομεύσετε από πριν μια πιθανή συγκυβέρνηση...

Τσαπανίδου: Όχι, αυτό το λέτε εσείς, εγώ βάζω ερωτήματα τα οποία είναι αναπάντητα.

Δημοσιογράφος: Δηλαδή αυτή θα είναι η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Tσαπανίδου: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Πήγε το θέμα των παρακολουθήσεων στη Βουλή, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του λαού και τώρα ανοίγει την ατζέντα της και στην καθημερινότητα του πολίτη

Δημοσιογράφος: Άρα λέτε ή κάποιος θα συνεργαστεί μαζί σας ή θα είναι εκβιαζόμενος

Tσαπανίδου: Δεν είναι έτσι όπως το λέτε. Αυτό το λέτε εσείς. Εγώ έβαλα ερώτημα

Δημοσιογράφος: Προς τον κ. Ανδρουλάκη...

Δείτε τα όσα αναγράφονται παραπάνω από το 5:00 και μετά.