Σύμφωνα με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στο Υπουργικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2/2 υπήρξαν νέα στοιχεία για την ημερομηνία των εκλογών.

Όπως ανέφερε  ο πολιτικός συντάκτης του Star, σε ένα Υπουργικό Συμβούλιο που έγινε μάλλον για την…  εκτόνωση των Υπουργών, πέραν του νομοθετικού έργου, κάποια στιγμή έχει τον λόγο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για ένα νομοσχέδιο κωδικοποίησης και έγινε ο εξής διάλογος:

-Γ. Γεραπετρίτης: Αν έχω λίγο χρόνο, για ένα τελευταίο θέμα στην ατζέντα...

-Κ. Μητσοτάκης: Να το αφήσουμε για το άλλο Υπουργικό. Αυτό δεν θα είναι το τελευταίο.

-Γ. Γεραπετρίτης: Δώστε μου 30 δευτερόλεπτα, γιατί το επόμενο Υπουργικό μπορεί να είναι πανηγυρικό...

«Κλειδώνουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ τις επόμενες ημέρες

Ο Γ. Ευγενίδης ανέφερε επίσης ότι είναι προφανές πως θα γίνει ένα ακόμα Υπουργικό Συμβούλιο, ίσως και δύο, γιατί εκκρεμεί η υπόθεση του νέου κατώτατου μισθού. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Μητσοτάκης, όμως, «έδειξαν» την Πέμπτη (2/2) προς εκλογές τον Απρίλιο και έτσι το κατάλαβαν και οι υπουργοί. Εξ ου και ο κ. Μητσοτάκης από βδομάδα επανέρχεται σε τροχιά περιοδειών, ενώ τις επόμενες μέρες θα έχει ραντεβού και με τους συνεργάτες του για να «κλειδώσουν» τα ψηφοδέλτια της ΝΔ που έχουν κλείσει σχεδόν στο 100%.

Όπως πρόσθεσε  θα υπάρχουν 3-4 ονόματα-έκπληξη στα ψηφοδέλτια,  πέραν του ψηφοδελτίου Επικρατείας.