Σεξουαλική παρενόχληση μέσω μιας απαράδεκτης φωτογραφίας που εστάλη στο facebook, κατήγγειλε η βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Μαρία Απατζίδη.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, διαδικτυακός φίλος της στο Facebook τής έστειλε φωτογραφία με το μόριό του.

 Ειδικότερα, ένας άντρας έστειλε προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της κυρίας Απατζίδη στο Facebook, γράφοντας «γεια σου μωράκι», και λίγο μετά προχώρησε σε μία απαράδεκτη και σεξιστική κίνηση, στέλνοντας φωτογραφία με το μόριό του.

 

Η βουλευτής, μετά το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης μέσω του διαδικτύου, σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε για αυτή την απαράδεκτη και σεξιστική κίνηση πως «σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν».

 «Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος. Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και, δυστυχώς, δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτήν τη συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών», ανέφερε η βουλευτής του ΜέΡΑ25.

 Υπενθυμίζεται πως η βουλευτής του ΜέΡΑ25 είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα πριν από μία εβδομάδα, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης, όταν είχε ανέβει στο βήμα της Βουλής, φορώντας ένα μπλουζάκι που έφερε τη φράση «57 νεκροί, 156 υποκριτές», αναφερόμενη στην τραγωδία των Τεμπών. Είναι η ίδια βουλευτής που έσπευσε να κλείσει την κάμερα σε τηλεδιάσκεψη όταν αντελήφθη ότι πίσω της ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης... έβγαζε το πουκάμισό του.