Τη θέση του ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση χωρίς πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα επανέλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Ειδικότερα ο κ. Ανδρουλάκης ανέπτυξε τη θέση του ΠΑΣΟΚ υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, θέτοντας ως προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του ένα ισχυρό ποσοστό στις κάλπες.

 «Έχω εκφραστεί υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας. Προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ είναι ένα ισχυρό ποσοστό που θα μου δώσει τη δυνατότητα να διαπραγματευτώ τις πολιτικές μας προτεραιότητες», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

 Κυβέρνηση συνεργασίας χωρίς Μητσοτάκη ή Τσίπρα πρωθυπουργό

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε ταυτόχρονα τη θέση που έχει εκφράσει εδώ και καιρό για συμμετοχή σε κυβέρνηση χωρίς πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

 «Δεν μπορεί να είναι σε πρωταγωνιστικές θέσεις οι πρωταγωνιστές των μεγάλων προβλημάτων της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στο ερώτημα που του τέθηκε για τη θέση που έχει εκφράσει ο Αλέξης Τσίπρας υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, φέροντας ως παράδειγμα τη Γερμανία, είπε ότι «πριν από κάποιους μήνες ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας έλεγαν ότι οι Σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία ήταν παράδειγμα προς αποφυγή».