Ο Γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας υποδέχθηκε στο «σπίτι του λαού» τη «Μεγάλη Εικόνα» του Mega με την Νίκη Λυπεράκη και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ο κόσμος έχει κατασταλλάξει για το τι εστί ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ δεν πιέζεται», τονίζοντας ότι «θα ήταν προδοσία να συγκυβερνήσει το ΚΚΕ».

Ο ίδιος μίλησε για τα «πιστεύω» του ΚΚΕ και το πολιτικό του πρόγραμμα. «Οι μεγαλοεπιχειρηματίες φοροαπαλλάσσονται, δε τους κυνηγάνε», ανέφερε και πρόσθεσε για τα θέματα ακρίβειας: «Με τα pass και τα καλάθια δε λύνεται το πρόβλημα». «Μάθαμε από τι γίνεται και ο καπαμάς, τα ''καλάθια'' είναι γελοιότητες». Ο ίδιος πρότεινε «σύνταξη στα 60 για τους άντρες και στα 55 για τις γυναίκες»

«Δεν μπορεί λιμάνια, αεροδρόμια, η θάλασσα να ανήκουν σε ιδιώτες», συνέχισε λέγοντας ότι «για το ΚΚΕ πρόοδος είναι να προχωράει η κοινωνία μπροστά»

Ο κ. Κουτσούμπας μίλησε και για θέματα εξωτερικής πολιτικής τονίζοτας ότι «η Τουρκία επιμένει στις διεκδικήσεις για τη ''Γαλάζια Πατρίδα’’», ενώ για τον πόλεμο στην Ουκρανία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τον Πούτιν δε θέλουμε να τον βλέπουμε, ο Ζελένσκι δολοφονούσε μειονότητες»

Ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε και για τον ίδιο προσωπικά λέοντας ότι «αλλα κόμματα έχουν επικοινωνιολόγους, δεν έχω κανέναν σύμβουλο επικοινωνίας». «Μιλάω τρεις γλώσσες, καταλαβαίνω Ισπανικά και Ρώσικα» πρόσθεσε.