Μια Ελλάδα φως. Η Ελλάδα μας. Μια Μεσσηνία πέτρα, ήλιος, θάλασσα, πράσινο. Η Μεσσηνία μας. Αλλά η Μεσσηνία δεν είναι μόνο οι φυσικές της ομορφιές. Είναι και οι άνθρωποί της που «μετρούν τον χρόνο με τους χτύπους της καρδιάς» όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς, στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

Εδώ γεννήθηκε η ελευθερία, η ελπίδα, ο αγώνας. Γι’ αυτό τον τόπο, γι’ αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να παλέψω. Είμαι κομμάτι του τόπου αυτού.
Έχω μιλήσει με τους Μεσσήνιους, έχω σφίξει αργασμένα χέρια, έχω αγαπήσει αυτή τη γη, είμαι περήφανη που είμαι μέρος τους. Γι’ αυτό μπαίνω στην πολιτική. Για να τους υπηρετήσω.

Σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς, η Μεσσηνία πρωτοπορεί, έχοντας συντελέσει ένα «μικρό αναπτυξιακό θαύμα».
Στον τουρισμό, στις επενδύσεις, στα έργα υποδομών που είναι βασικό εργαλείο της ανάπτυξης.

Οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι: Το αεροδρόμιο «Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» της Καλαμάτας σπάει κάθε χρόνο πανελλήνιο ρεκόρ αφίξεων τουριστών. Περισσότερες από 2.500 επιχειρήσεις ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται στο νομό μας. Και όχι μόνο στον τουρισμό και την παροχή υπηρεσιών, αλλά σε επιχειρήσεις αγροτικών εκμεταλλεύσεων και μεταποίησης.

Ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη που είχε ξεκινήσει επί διακυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και βάλτωσε επί ΣΥΡΙΖΑ, πλέον δρομολογείται με ταχύτατους ρυθμούς από την κυβέρνηση πάλι της ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περίπου 7,5 εκατ. ευρώ τρέχουν για παρεμβάσεις σε κτιριακές υποδομές σε όλο τον νομό: Στην Μεθώνη, στην Πύλο, στην Καλλιθέα, στη Βέργα, στην Άμφεια, στη Μεσσήνη, στην Καλαμάτα στον Μελιγαλά. Εντός του Μαΐου δημοπρατείται το νέο Ειρηνοδικείο στην Πύλο και έρχεται μια ακόμη μεγάλη παρέμβαση με τη μελέτη για το Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας. Όλα αυτά με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Της παράταξης που δίνει ελπίδα, προοπτική, προκοπή και ανάπτυξη στην Ελλάδα. Γι’ αυτό, στις εκλογές της 21ης Μαΐου, η επιλογή είναι μονόδρομος: Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Ψηφίζουμε Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή»