Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για «ενοχησιωπή», ύστερα από τις δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή Κωνσταντίνου Μάρκου αναφορικά με την υπόθεση Γεωργούλη, άσκησε ο εκπροσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Μάντζος. Υπενθυμίζεται πως υποψήφιος βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο ευρωβουλευτής, έκανε λόγο για «κουτσομπολιό» και «ροζ κλειδαρότρυπα».

Με δήλωσή του, ο εκπροσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την αξιωματική αντιπολιτευση οτι αντιμετωπίζει «υποκριτικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, α λα καρτ και κατά το στενό κομματικό του συμφέρον». 

13

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου

«Είκοσι τέσσερις ώρες μετά, ο ΣΥΡΙΖΑ τηρεί ενοχή σιωπή για τη δημόσια αναφορά του υποψηφίου βουλευτή Κωνσταντίνου Μάρκου σε ''κουτσομπολιό'' και ''ροζ κλειδαρότρυπα'' για τις βαριές κατηγορίες εις βάρος του ευρωβουλευτή Α. Γεωργούλη.

Είναι σύμφωνη η ηγεσία του κόμματός του με τη δημόσια αυτή τοποθέτηση; Θεωρεί ότι η συζήτηση για την κακοποίηση μιας γυναίκας είναι απλό ''κουτσομπολιό'';

Η σιωπή τους εκλαμβάνεται ως αποδοχή. Και ως μία ακόμη απόδειξη -η πολλοστή- ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει υποκριτικά τα ανθρώπινα δικαιώματα, α λα καρτ και κατά το στενό κομματικό του συμφέρον».