«Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα ο βουλευτής της ΝΔ στην Β' Πειραιά, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένα πρωθυπουργός με μέτρο και δεν έχει τάξει τα πάντα στους πάντες.


Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Μαρκόπουλου στα Παραπολιτικά 90,1

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ , κος Δημήτρης Μαρκόπουλος , μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Θανάση Φουσκίδη.

Αναφορικά με το προεκλογικό κλίμα, ανέφερε: «Δεν καταγράφω σε καμία περίπτωση κλίμα οργής και αγανάκτησης, όπως θέλει να πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και να μεταφέρει στον κόσμο. Εγώ βλέπω ότι ο κόσμος παίρνει το μήνυμα σταθερότητας, το οποίο στέλνει η ΝΔ και το οποίο αποπνέουμε και εμείς και έχω την αίσθηση ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι μια έκπληξη θετική για τη ΝΔ».

Για την περιφέρεια της Β' Πειραιά, σημείωσε ότι «κυλιόμενες μετρήσεις, τις οποίες κάνουμε στην ευρύτερη περιφέρεια και από αυτά που γνωρίζω, δείχνουν ένα ντέρμπι στη Β' Πειραιά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι το οποίο δεν ήταν καθόλου αυτονόητο στο παρελθόν.

Θα σας δώσω ένα ποιοτικό δεδομένο που δεν είναι γνωστό, 60% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, θεωρούν καταλληλότερο πρωθυπουργό και ικανότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό λέει πολλά. Εγώ πιστεύω ότι η Β Πειραιά και ενδεχομένως άλλες μια με δύο «κακές» για τα αποτελέσματα της ΝΔ περιφέρειες θα αποτελέσουν έκπληξη».

Όσον αφορά στις δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου για την κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε: «Η κ. Αχτσιόγλου, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι εύκολοι στις υποσχέσεις, όμως πάντοτε ακοστολόγητοι. Εμείς λέμε να πάμε τα προγράμματά μας όλοι στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους να τα δούμε και εκεί ο κόσμος θα καταλάβει ποιοι τάζουν λαγούς με πετραχήλια, με γνωστή προϊστορία σε αυτό το σπορ, και ποιοι μιλάνε τη γλώσσα της πραγματικότητας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέκαθεν ήταν ένας πολιτικός του μέτρου, δεν έταξε τα πάντα στους πάντες έταξε συγκεκριμένα πράγματα και κατάφερε περισσότερα από αυτά που έταξε. Από εκεί και πέρα με τα λόγια χτίζεις ανώγια και κατώγια».