Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις κάλπες της 21ης Μαΐου. Βρισκόμαστε, ήδη, στα τελευταία μέτρα της προεκλογικής περιόδου, των κρισιμότερων, ίσως, εκλογών της μεταπολίτευσης. Γιατί τώρα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν η πατρίδα μας θα συνεχίσει το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης, ή αν θα επιστρέψουμε στις τυχοδιωκτικές πολιτικές του κ. Τσίπρα.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ, με κάθε ευκαιρία, φροντίζει να μας υπενθυμίζει ότι μια δεύτερη φορά στη συμφορά θα είναι χειρότερη από την πρώτη. Από την κυβέρνηση των ηττημένων, στην κυβέρνηση κουρελού και από τη «Δήμητρα» στα τοπικά νομίσματα, αποδεικνύεται ότι κάποιοι εξακολουθούν να μην πιστεύουν στο ευρώ και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν διδάχθηκε από το παρελθόν, αλλά είναι έτοιμος να παίξει ξανά την τύχη της χώρας στα ζάρια.

Το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών είναι ένα: Ή συνεχίζουμε μπροστά με δύναμη και τόλμη για την Ελλάδα που αξίζουμε ή επιστρέφουμε σε θολά νερά με περιπέτειες ακυβερνησίας. Οι Έλληνες θέλουν σταθερότητα, ανάπτυξη και προκοπή. Η κυβέρνηση μας τα 4 χρόνια απέδειξε ότι μπορεί και θα το κάνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδήγησε στο χείλος του γκρεμού.

Γι’ αυτό και η κάλπη της 21ης Μαΐου είναι καθοριστική. Οι πολίτες θα ορίσουν ποιος θα κυβερνήσει, και εμείς στη Νέα Δημοκρατία, επιδιώκουμε και προσδοκούμε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που δεν θα αμφισβητεί ποιος θα κυβερνήσει. Ένα αποτέλεσμα που θα επικυρώνει ότι η μόνη κυβερνητική πρόταση, που υπάρχει στο τραπέζι και μπορεί να εξασφαλίσει σταθερότητα και πρόοδο, είναι αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Ένα αποτέλεσμα που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας: Στην αυτοδυναμία μέσα από μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση με στόχο την απενεργοποίηση της νάρκης της απλής αναλογικής και την αποφυγή της ακυβερνησίας.

Στη σύγχυση, λοιπόν, και στο πολιτικό χάος, η απάντηση είναι μία: Σταθερή κυβέρνηση! Αυτοδύναμη Ελλάδα και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία! Και αυτό δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά εθνική αναγκαιότητα!

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή