«Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στο Happy Day στον Alpha.


«Αγωνίζομαι για να γίνει το ΠΑΣΟΚ ισχυρό κόμμα γιατί ισχυρή Κεντροαριστερά θα είναι ανάχωμα στην αλαζονεία, τον αυταρχισμό και το πελατειακό κράτος», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Όπως τόνισε, το πρώτο που θα κάνει, εάν διαπραγματευτεί τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση συνεργασίας, είναι να συμφωνηθεί «όλοι οι διοικητές οργανισμών, π.χ. ΟΣΕ, νοσοκομείων, να μην επιλέγονται από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά με ανοικτό διεθνή διαγωνισμό».

Τι είπε για τον 10χρονο γιο του Μαρίνο

Ο κ. Ανδρουλάκης έχει έναν γιο με την πρώην σύζυγό του, τον 10χρονο Μαρίνο, με τον οποίο προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. «Προσπαθούμε να περνάμε χρόνο, όσο χρόνο έχουμε. Προτεραιότητα είναι το παιδί. Δυστυχώς οι ρυθμοί μειώνουν τον χρόνο, προσπαθούμε τουλάχιστον να είναι γεμάτος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τα παιδιά είναι μεγάλα σχολεία για τους γονείς. Εκτός ότι μας κάνουν να βλέπουμε με πιο αγνή ματιά τον κόσμο, νομίζω ότι όποιος έχει παιδιά φιλοσοφεί τα πράγματα μέσω αυτών», πρόσθεσε. Παράλληλα είπε πως το δημογραφικό είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας.

Το χειρουργείο και το όνειρο να παίζουν μαζί με τον γιο του

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε πως έπαιζε πινγκ πονγκ και μπάσκετ με τον γιο του, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν μπορεί λόγω χειρουργείου στους χιαστούς.

«Με ταλαιπωρεί ακόμη γιατί θέλει πολλή προσπάθεια στην αποκατάσταση και είναι δύσκολο τώρα με τις εκλογές και όλα αυτά», είπε. «Είχα ένα όνειρο, να παίζουμε μπάσκετ μαζί και τώρα αυτό μου το χάλασε», σημείωσε και πρόσθεσε με χιούμορ: «Δεν πειράζει, θα πίνουμε ποτά μαζί».

Οι Απαράδεκτοι και η πεζοπορία στις Αζόρες

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του έναν «από τους χειρότερους πελάτες της ελληνικής τηλεόρασης», καθώς δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του εδώ και πολλά χρόνια: «Βλέπω μόνο από το ipad καμιά μπάλα, κανένα μπάσκετ, talk show που πρέπει να το δω. Η τελευταία σειρά που είχα δει ήταν οι "Απαράδεκτοι"».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει, αρχίζει τις εξορμήσεις.


«Με παίρνουν συχνά οι φίλοι μου, με καλούν να βρεθούμε για ένα ποτό και τους απαντάω “από εδώ που είμαι, δύσκολο”. Πηγαίνω μόνος μου τις περισσότερες φορές. Πριν γίνω πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και χωρίς να το πω σε κανέναν πήγα 4 ημέρες στις Αζόρες για πεζοπορία», τόνισε.

Τι είπε για την υπόθεση Γεωργούλη

Αναφερόμενος στην υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία από την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως «είναι ντροπή γι’ αυτούς που διέρρευσαν το όνομά της».

Παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας πως προσπάθησε να εξοντώσει ηθικά την καταγγέλλουσα και πρόσθεσε: «Δεν σας κάνουν εντύπωση τα μειωμένα αντανακλαστικά στην περίπτωση Παππά και τα αυξημένα στην περίπτωση του κ. Γεωργούλη; Η δικαιοσύνη είναι αλά καρτ; Όταν αθωώνει τον έναν συνεργάτη είναι καλή, αλλά στην άλλη περίπτωση είναι κακή δικαιοσύνη».