Μια στιγμή μεγάλης αμηχανίας πρέπει να βίωσε η υποψήφια στη Μαγνησία για τις εκλογές με το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας», καθώς τα έχασε on air. Και η συνέντευξή της στο ASTRA TV κάνει «χαμό» στο Tik Tok

Η Άννα Κοντογιάννη, η οποία βγήκε μάλιστα πρώτη σε ψήφους στον νομό για το κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας», ήταν καλεσμένη στο Astra tv, όπου ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποιο είναι το προγραμματικό της σχέδιο για τη Μαγνησία. Κοιτάζοντας με αμηχανία στα χαρτιά της, έψαχνε να βρει τι θα πει.

Η απάντησή της προκάλεσε το γέλιο στον παρουσιαστή, ο οποίος προσπάθησε να συγκρατηθεί και να κάνει σωστά τη δουλειά του. «Εεε, στη Μαγνησία, ακόμη δεν έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα για τη Μαγνησία. Έχουμε ακόμη ένα μήνα» είπε η Άννα Κοντογιάννη, και αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο… πατατράκ.

Αντί να αναφερθεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρθηκε στον… κύριο Κωνσταντόπουλο. «Μπορεί να σας πουν άλλοι που είναι περισσότερα χρόνια με την Πλεύση Ελευθερίας και τον κ. Κωνσταντόπουλο», είπε.

Ο παρουσιαστής, χαμογελώντας, τη ρώτησε αν έχει καταλάβει ότι μπορεί να εκλεγεί βουλευτής στις επόμενες εκλογές, και η κυρία Κοντογιάννη απάντησε πως «όχι, δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Στο τέλος, μάλιστα, ο παρουσιαστής της λέει πως θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη Μαγνησία και τη χώρα στο εξωτερικό (εννοώντας ως ευρωβουλευτής), με την ίδια να τους μπερδεύει με τους υποψήφιους στο... Επικρατείας, όπου αποκάλυψε πως εκεί είναι υποψήφιος και ο σύζυγός της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

@user2570292155382

♬ πρωτότυπος ήχος - Μάκης Θεοδώρου