Στην ΕΡΑ Ηρακλείου φιλοξενήθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και συζήτησε με τον Γιώργο Παπαδάκη για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου και το στοίχημα της εκ νέου δυναμικής προσέλευσης των πολιτών στις κάλπες.

Από τις περιοδείες, που πραγματοποιώ καθημερινά στον νομό, ανέφερε ο κ. Αυγενάκης, είμαι βέβαιος ότι όσοι επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό και ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά στις 21 Μαΐου, θα μας εμπιστευτούν ξανά.

Το Ηράκλειο, η Κρήτη, όλη η Ελλάδα επιβράβευσαν την αξιοπιστία, τη στροφή προς το κέντρο και την ανθρωποκεντρική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα το ξανακάνουν.

Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ύψους 9,1 δις για τέσσερα χρόνια, στηρίζεται σε 4 άξονες:

α) Επιστροφή στην ανάπτυξη, φορολογική δικαιοσύνη,
β) Ενίσχυση δημόσιας υγείας,
γ) Ευέλικτο κράτος, λειτουργικό και αποτελεσματικό και
δ) Καλύτεροι μισθοί και στον Δημόσιο Τομέα έως 25%.

Ένα πρόγραμμα που έχει εγκριθεί από το Δημοσιονομικό Συμβούλιο της ΕΕ και είναι μετρημένο και ρεαλιστικό, σε αντίθεση με το αόριστα υπέρογκο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που αν εφαρμοστεί θα γυρίσει τη χώρα στις σκοτεινές εποχές του παρελθόντος.

Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης υποστήριξε πως η νέα γενιά δεν είναι απολιτίκ. Δεν είναι αδιάβαστη. Έχει άποψη και ώριμη κρίση.
Επιδιώκει τη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες. Για τον λόγο αυτό και απέρριψε το λαϊκίστικο αφήγημα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ψηφίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το ίδιο θα κάνει στις 25 Ιουνίου, για να γίνουν πράξη οι στοχευμένες πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας, για να συνεχιστεί η πορεία προκοπής της χώρας.

"Καλούμαστε στις κάλπες ξανά για να επιλέξουμε Κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση", υπογράμμισε ο κ. Αυγενάκης και τόνισε:

«Πρέπει να εστιάσουμε στο ποιος θα χειριστεί όλα τα θέματα, που δίκαια αναδεικνύει η κοινωνία μας.

Είναι βέβαιος ότι οι πολίτες θα στηρίξουν και πάλι τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα μας δώσουν ισχυρή αυτοδυναμία, την εντολή να υλοποιήσουμε όσα ανακοινώσαμε και λειτουργούν δεσμευτικά για μας».