Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Εθνικής Άμυνας, υποψήφιο Βουλευτή Καβάλας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στον νομό Πιερίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο κ. Παναγιωτόπουλος και ο κ. Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΕΠ, επισκέφθηκαν τις περιοχές Λιτόχωρο, Δίον, Βροντού, Κονταριώτισσα αλλά και την Κατερίνη. Σε καθέναν από τους τέσσερις σταθμούς πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζομένους, παρουσιάστηκαν οι προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα που έθιξαν οι αγρότες και εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, αλλά και υπηρεσίες υποστήριξης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας είχε επίσης συνάντηση με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο.
pieria3

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων: «Η κοινωνία θέλει μεταρρυθμίσεις και ευημερία, την οποία μπορεί να εγγυηθεί μόνο η Νέα Δημοκρατία. Είναι αναμφισβήτητο ότι συγκριτικά με το ό,τι παραλάβαμε το 2019, σε άλλους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας, υπάρχει η γενική αίσθηση ότι μπήκαμε σε μία σταθερή πορεία. Επειδή οι δυσκολίες δεν θα σταματήσουν, επειδή το γεωπολιτικό περιβάλλον θα εξακολουθήσει να είναι σύνθετο και περίπλοκο και ενδεχομένως και επικίνδυνο, με τις αναταράξεις που βιώνουμε, προέχει αυτή τη στιγμή η σταθερή διακυβέρνηση και νομίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομάδα του έχουμε αποδείξει ότι αυτή τη σταθερή διακυβέρνηση, αυτό το αίσθημα της ασφάλειας που ζητεί η κοινωνία και είναι προϋπόθεση για όλα τα άλλα, όπως η οικονομική ανάπτυξη και η ειρήνη, πρέπει να συνεχιστεί. Οι πολίτες εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία διότι μιλά με αλήθειες και με αποτελέσματα. Απομένει βέβαια να τελειώσει η δουλειά και προς τούτο θα πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες να ασκήσουμε το δικαίωμά μας και να ψηφίσουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου».
pieria2
pieria1
pieria4

Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Χρυσοχοΐδης, τόνισε: «Μαζί με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, τους τοπικούς υποψήφιους βουλευτές, τα στελέχη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ, συναντήσαμε δεκάδες πολίτες ενώ στο Δίον είχαμε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε διευρυμένη σύσκεψη με προέδρους αγροτικών συνεταιρισμών κατά τη διάρκεια της οποίας ετέθησαν τα ζητήματα που αφορούν στους αγρότες της περιοχής. Είναι αξιοθαύμαστο ο βαθμός συσπείρωσης, η ενότητα και η ισχυρή θέληση των πολιτών της Πιερίας να αναδείξουν την Κυριακή μια ισχυρή κυβέρνηση η οποία θα προωθήσει τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα αλλά και τα ειδικότερα, όπως οι τομές της αγροτικής ανάπτυξης αλλά και του τουρισμού, με εμβληματικότερο όλων τον Όλυμπο».