Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος «Ευ κίνηση», Πολ Ευμορφίδης, και ο Λεωνίδας Καραΐσκος, πρόεδρος του κόμματος «Ευ κίνηση» μίλησαν στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το κόμμα και τις θέσεις του. 

Ο υποψήφιος βουλευτής «Ευ κίνηση», Πολ Ευμορφίδης, είπε πως ανέβηκε στην πολιτική για να κάνει τη θεωρία πράξη. Ο Λεωνίδας Καραΐσκος, πρόεδρος κόμματος «Ευ κίνηση» είπε πως ο Πολ συνηθίζει να λέει πως έχουμε περισσότερες λύσεις από τα προβλήματα και αυτό έχει τυπωθεί σε όλη την ομάδα. «Έχει αξία να πω πως τον Πολ τον γνώρισα πριν από 6 χρόνια και δεν περίμενα να επηρεάσει κάποιος τόσο την ενήλικη ζωή μου».

«Η οικονομία είναι αυτή που καθορίζει  τον μισθό»

Ο Πολ Ευμορφίδης ζήτησε την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά «να μας ψηφίσουν γιατί η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα και πρέπει να γίνουν πολλά», ενώ σχολίασε και τους πολιτικούς αρχηγούς.

«Πρέπει να φτιάξουμε πάλι ό,τι φτιάξαμε το 80’ και μετά κουραστήκαμε. Πρέπει να τα φτιάξουμε από την αρχή. Μια χαρά τον βλέπω τον Μητσοτάκη, ψιλόλιγνο, ωραίο παλικάρι. Εγώ θα ήθελα να του πω να δώσει τον μισθό του όταν μπει στη Βουλή σε μία νέα εταιρία για να κάνει κατάστημα λιανικής στο εξωτερικό. Όταν θα μπω εγώ στη Βουλή αυτό θα κάνω. Ο Τσίπρας είναι ένας πολιτικός που τα λέει καλά αλλά πρέπει να τα βάλει κάτω και να δουλέψει. Όλοι δουλεύουμε αλλά στο τέλος πρέπει να δούμε πως θα παράξουμε κάτι. Πώς θα δημιουργήσουμε πλούτο όταν εισάγουμε παραπάνω από όσα εισάγουμε; Πώς λέμε θα δώσουμε παραπάνω μισθούς αφού δεν έχουμε τα λεφτά. Η Γερμανία δεν έχει κατώτατο μισθό. Η οικονομία είναι αυτή που καθορίζει  τον μισθό».

«Γιατί στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε ενός ανδρός αρχή;»

Ο Πολ Ευμορφίδης αναφέρθηκε στους πλειστηριασμούς, λέγοντας  πως πρέπει να κάνουμε κάτι και πως η πρόταση τους είναι να μείνουν μέσα ο κόσμος στα σπίτια του ενώ αναφέρθηκε και στις συγκυβερνήσεις.

«Όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη είναι με πολλά κόμματα γιατί στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε ενός ανδρός αρχή;».