Στις 10 η ώρα αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα περνά την κεντρική πύλη της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους 17, και, συνοδευόμενος από το νέο υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, θα ξεκινά την πολυαναμενόμενη επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω επίσκεψης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει επίσης σύσκεψη, με τη συμμετοχή του συνόλου της νέας πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, δηλαδή, του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη, του υφυπουργού Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους και του έτερου υφυπουργού Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου.

Τόσο για συμβολικούς όσο και για πολύ ουσιαστικούς λόγους, λοιπόν, το υπουργείο Υγείας θα είναι αύριο το πρωί το πρώτο υπουργείο, το οποίο επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας της ορκωμοσίας της Βουλής, τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 11 π.μ.

Όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη ο πρωθυπουργός, και αναμένεται να επαναλάβει κατά τη διάρκεια της αυριανής επίσκεψής του στο υπουργείο Υγείας, ο τομέας της Υγείας και, ιδιαιτέρως, η αναμόρφωση και η ενίσχυση του ΕΣΥ της χώρας μας, με ιδιαίτερο και ενισχυμένο αποτελεσματικά τον ρόλο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), θα αποτελέσει μία από τις μέγιστες και πρώτες προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης της Ν.Δ. για την δεύτερη τετραετία, ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εποπτεύει στενά και την ασκούμενη και την σχεδιαζόμενη κυβερνητική πολιτική Υγείας, καθ’ όλη την δεύτερη τετραετία.