Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζιας Κεφαλά, για τους «Σπαρτιάτες».

«Οι Σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλει να προχωρήσει λίγο πιο δυναμικά. Δεν συμφωνώ με όλες τις θέσεις τους, διαφωνώ με τις περισσότερες. Ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, δεν θεωρώ “δόκιμες” τις μεθόδους των Σπαρτιατών», είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

«Πρέπει να μου ζητηθεί 100 φορές, αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα αλλάξω», απάντησε στον στα σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της κατά την ορκωμοσία της Βουλής.

«Το να μπουν στην Βουλή οι άνθρωποι που είναι ο αληθινός τους εαυτός, έχει να κάνει και με την έλλειψη υποκρισίας. Ωραίοι οι θεσμοί, ωραίος ο σεβασμός, αλλά ο τρόπος που εγώ δείχνω τον σεβασμό μου και ο τρόπος που δείχνει ένας άλλος συνάδελφος τον σεβασμό του, δεν μπορεί να σχολιαστεί», προσέθεσε η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Η κίνηση που κάνει η Ζωή (ενν. Κωνσταντοπούλου) με την καρδούλα είναι η πιο υπέροχη κίνηση που μπορούσε να κάνει, διότι η κατανόηση και η ενσυναίσθηση είναι που λείπουν από την κοινωνία», ανέφερε σχετικά με την καρδούλα που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.