Ο Γιώργος Βουλγαράκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook γνωστοποίησε την πρόθεσή του να συμπορευθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων.

Όπως αναφέρει, «…αποφασίσαμε ως "Αθήνα και πάλι Αθήνα" να συστρατευτούμε ενεργά με τη δημοτική παράταξη "Αθήνα Ψηλά" του Κώστα Μπακογιάννη, με την οποία θα είμαι και προσωπικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Πριν από τέσσερα σχεδόν χρόνια, μαζί με μια ομάδα φίλων και συνεργατών, ιδρύσαμε τη δημοτική παράταξη "Αθήνα και πάλι Αθήνα", με μοναδικό γνώμονα τη βελτίωση της πόλης μας.

Θέλω να πιστεύω ότι τόσο εγώ προσωπικά, ως επικεφαλής της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, όσο και οι διαμερισματικοί μας σύμβουλοι, συμβάλαμε θετικά και σε πολλές περιπτώσεις αποφασιστικά στην κατεύθυνση αυτή.
Είναι αλήθεια ότι όλη αυτή την περίοδο έγινε πραγματικό έργο. Έργο ορατό και μετρήσιμο.
Η Αθήνα βγήκε από την απραξία ετών.

Έγιναν σημαντικά βήματα σε τομείς που αφορούν στην καθημερινότητα του δημότη, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα μικρά πάρκα, το πράσινο, ο πολιτισμός, ενώ δόθηκε έμφαση σε θέματα αλληλεγγύης, αναπλάσεων και ασφαλτοστρώσεων.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου ψηφίστηκαν ομόφωνα απ' όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Έγιναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν;
Προφανώς όχι. Μένει να γίνουν ακόμα πολλά.
Υπήρξαν αστοχίες;
Φυσικά. Άλλωστε, αστοχίες δεν έχει μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα. Το ζήτημα είναι να μπορεί να τις διακρίνει ώστε να τις διορθώνει.

Στη δημαρχία του Κώστα Μπακογιάννη το ισοζύγιο για την πόλη είναι θετικό. Είναι δήμαρχος όλων των δημοτών που με το όραμα, την εμπειρία, τη θέληση και τον ενθουσιασμό του μπορεί να προσφέρει αυτό που έχει ανάγκη η Αθήνα.
Αυτοί ήταν και οι λόγοι που αποφασίσαμε ως "Αθήνα και πάλι Αθήνα" να συστρατευτούμε ενεργά με τη δημοτική παράταξη "Αθήνα Ψηλά" του Κώστα Μπακογιάννη, με την οποία θα είμαι και προσωπικά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.
Σε αυτόν τον αγώνα σας καλώ να συμμετέχουμε όλοι μαζί για να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη».

Πριν από τέσσερα σχεδόν χρόνια, μαζί με μια ομάδα φίλων και συνεργατών ιδρύσαμε τη δημοτική παράταξη «Αθήνα και πάλι...

Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Βουλγαράκης στις Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023