Κινητικότητα καταγράφεται στους εκλογικούς καταλόγους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς περισσότεροι από 1.500 πολίτες έχουν πάει και έχουν γραφτεί προκειμένου να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν ότι αυτό που καταγράφεται συνολικά είναι η αγωνία των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεκινήσει και πάλι να λειτουργεί κανονικά κάνοντας αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Την ίδια στιγμή παρασκηνιακά υπάρχουν πολλές επαφές που αφορούν τον δεύτερο γύρο, καθώς τα επιτελεία των διαφαινόμενων μονομάχων θέλουν να είναι έτοιμα για την επόμενη μέρα.

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ήδη συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για το πού θα κατευθυνθούν οι ψήφοι των υποψήφιων προέδρων που δεν θα καταφέρουν να μπουν στον δεύτερο γύρο.

Εν τω μεταξύ η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε χθες στη δημοσιότητα το κεντρικό βίντεο της προεκλογικής της περιόδου.

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον». Αυτό είναι το μήνυμα του προεκλογικού σποτ της Έφης Αχτσιόγλου, με το οποίο καλούσε σε συμμετοχή στις κάλπες της 10ης Σεπτεμβρίου για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (πριν γίνει γνωστό ότι οι εκλογές αναβάλλονται για τις 17 Σεπτεμβρίου).

*Με πληροφορίες από την εφημερίδα «Απογευματινή» στις 7/9