Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του  προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί σχετικά με τις καταγγελίες του περί greek mafia.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο κ. Στίγκας βρέθηκε τετ-α-τετ με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. O πρόεδρος των «Σπαρτιατών» εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι απάντησε ευθαρσώς σε όλες τις ερωτήσεις της εισαγγελέως του Αρείου, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι δεν άφησα κανένα κενό και από εκεί και πέρα είναι δική της η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή εάν θα σταματήσει εδώ την υπόθεση».

Απαντώντας σε ερώτηση, εάν επανέλαβε τις δημόσιες καταγγελίες του, ο κ. Στίγκας τόνισε πως τις επανέλαβε, επισημαίνοντας ωστόσο πως δε θα ήθελε να πει δημόσια εάν κατονόμασε και συγκεκριμένα πρόσωπα και ποια.

Ο κ. Στίγκας πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση εάν αισθάνεται απειλούμενος και  εκβιαζόμενος, «Όχι, δεν αισθάνομαι, δεν το γνωρίζω αν έχει τελειώσει,  αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κυρίου Φλώρου που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί».

Κλείνοντας, απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη σε όσα συνέβησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών» και σχολίασε πως «αυτά θα σας τα πει η κυρία εισαγγελέας τι πόρισμα θα βγάλει».

Σημειώνεται πως δεν αποκλείεται η κυρία Αδειλίνη, αν το κρίνει αναγκαίο, θα καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν αναφερθεί από τον κ. Στίγκα ή κρίνει ότι   η κατάθεσή τους θα συμβάλει στην προκαταρκτική έρευνα που διεξάγει.