«Μια χαρά εκπροσωπείται ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, έχει στελέχη με επάρκεια και αξιοσύνη. Ο νέος πρόεδρος θα έχει τον πρώτο λόγο για τη διάταξη των δυνάμεών μας στη Βουλή. Ο Σωκράτης Φάμελλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο Στέφανος θα είναι ένας άξιος πρόεδρος, θα σαρώσει όλη την Ελλάδα, θα κινητοποιήσει κόσμο και θα τον φέρει στις τάξεις μας», ανέφερε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Εάν με ρωτούσε, θα του έλεγα ότι ο Σωκράτης Φάμελλος είναι ένας πολύ άξιος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας», σχολίασε στη συνέχεια για το τι θα απαντούσε σε ερώτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την εκπροσώπηση στη Βουλή. «Τα πράγματα έχουν μία δυναμική που ανησυχεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους», πρόσθεσε για τη συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπήρξαν υποβολιμαία σχόλια, μετά τη συνάντησή μας στη Βουλή. Δεν θα είμαι εγώ πρόεδρος της Κ.Ο. Η συνάντησή μας είχε πυκνό πολιτικό περιεχόμενο και δεν είχε ίχνος τέτοιας συμφωνίας», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν συναντηθήκαμε για να πιούμε καφέ και να βγούμε φωτογραφία. Κάναμε μια σοβαρή συζήτηση και μία κοινή δήλωση, σε κάποιους μπορεί να μην άρεσε», συμπλήρωσε με νόημα.