Ο Νίκος Ξυδάκης εξέφρασε την επιφύλαξή του όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη ενώ αναφέρθηκε και στις φυσικές καταστροφές από τις κακοκαιρίες που έπληξαν την χώρα.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι το κράτος δεν ήταν προετοιμασμένο και η κυβέρνηση υποτίμησε τα γεγονότα. Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι αυτός πρέπει να αποδείξει αν η νέα του φιλοσοφία θα συνοδευτεί και από νέα πολιτική. Εξέφρασε τον προβληματισμό του για την υπερίσχυση της επικοινωνίας έναντι της πολιτικής ουσίας και εξέφρασε την αναμονή του για τα μελλοντικά γεγονότα.

«Ο τρόπος με τον οποίο δούλεψε επικοινωνιακά ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ίδιος με του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά το 2016, με την περίφημη ομάδα Greenberg και την επικοινωνιακή “καταιγίδα” με την οποία τον υποστήριξαν όλα τα μέσα», συμπλήρωσε.

«Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος έχει μία νέα φιλοσοφία, μένει να φανεί αν σημαίνει και νέα πολιτική. Αυτό αφορά συνολικά τα πολιτικά πράγματα μέσα στη Δημοκρατία. Είμαι επιφυλακτικός με την υπερίσχυση της επικοινωνίας έναντι της πολιτικής ουσίας. Σε μερικές εβδομάδες, θα έχουμε μερικά δείγματα γραφής», τόνισε ο Νίκος Ξυδάκης, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη.