Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 4/10/2023 ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σχολιάστηκε δηκτικά από τον κυπριακό Τύπο, και συγκεκριμένα η εφημερίδα Φιλελεύθερος, που κάνει λόγο για «φροντιστήρια» και «μετρημένες κουβέντες».   

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Θεώρησα καθήκον μου η πρώτη επίσκεψη μου να είναι στην Κύπρο (Εικόνες & βίντεο)



Επίσκεψη Κασσελάκη στην Κύπρο: Τι σχολιάζει ο κυπριακός Τύπος 

Όπως γράφει ο Φιλελεύθερος: «Πάντως, οφείλουμε να το πούμε! Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά την αστοχία για το «κρατίδιο» προσπάθησε πολύ να τα μαζέψει… Και φαίνεται πως τα κατάφερε. Ήρθε στην Κύπρο με πολύ προσεκτικά βήματα, προσεγμένη εμφάνιση και μετρημένες κουβέντες. Μετά τις δηλώσεις δεν δέχθηκε απολύτως καμία ερώτηση από τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Προεδρικό μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη. Βέβαια… δεν ξέρουμε αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ναυάρχου Αποστολάκη, ο οποίος δεν τον άφησε από το οπτικό του πεδίο ούτε λεπτό! Πάντως, τα φροντιστήρια και το διάβασμα, φαίνεται μέχρι στιγμής να απέδωσαν καρπούς, αφού δεν ακούσαμε κάτι… περί κρατιδίων».

Διαβάστε ακόμα: Κασσελάκης από Κύπρο: Άμεση επανεκκίνηση των συνομιλιών για το Κυπριακό