Νέες αιχμές εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του τι θα πράξει το ΠΑΣΟΚ στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αν δηλαδή θα στηρίξει υποψήφιους στηριζόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η Κουμουνδούρου παρά τα εσωκομματικά της διαμηνύει μέσω πληθώρας στελεχών ότι στη δεύτερη κάλπη θα στηριχθούν υποψήφιοι του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Οι επιθέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη

Παράλληλα, από την Καβάλα, όπου περιόδευσε χθες, ο Ν. Ανδρουλάκης επιτέθηκε στον Νίκο Δένδια για τη φράση του «ό,τι απειλείται δεν αποστρατιωτικοποιείται», καθώς, όπως είπε, ο υπουργός Άμυνας υπέπεσε σε ολίσθημα συνδέοντας την αποστρατιωτικοποίηση με το casus belli. «Για το ΠΑΣΟΚ δεν αποστρατιωτικοποιείται τίποτα, διότι τα νησιά είναι δικά μας και έχουμε δικαίωμα να έχουμε όσο στρατό θέλουμε για να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε.

Νίκος Ανδρουλάκης: Τι θα είχε γίνει αν είχε εκλεγεί πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ με τα χαρακτηριστικά του Κασσελάκη

Ο κ. Ανδρουλάκης προέτρεψε τους πολίτες να φανταστούν τι θα είχε γίνει αν σε μια ανάλογη περίπτωση είχε εκλεγεί πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ με τα χαρακτηριστικά του Στέφανου Κασσελάκη. «Αν είχε εκλεγεί στο ΠΑΣΟΚ τον Δεκέμβριο του 2021 ένας αρχηγός εργαζόμενος στην Goldman Sachs, εφοπλιστής, ένας αρχηγός ο οποίος είχε αρθρογραφήσει υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένας αρχηγός που τον έπαιζαν μέρα-νύχτα τα κανάλια, ακόμα και όταν πήγαινε βόλτα τον σκύλο του, τι θα έλεγε το στόμα του κυρίου Πολάκη, του κυρίου Παππά και της “υπόγας” των social media του ΣΥΡΙΖΑ;», αναρωτήθηκε (Kontra Chanell).

Διαβάστε ακόμα: Ανδρουλάκης: Οι επικές και φαρμακερές ατάκες του κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσδιόρισε ως στόχο την ήττα της Ν.Δ. «Να έχει η Νέα Δημοκρατία αξιόμαχο αντίπαλο που θα τη στείλει στην αντιπολίτευση. Για εμένα αξιόμαχος αντίπαλος είναι ένα κόμμα προοδευτικό, με λόγο προγραμματικό, που αγκαλιάζει τις αγωνίες των πιο αδύναμων, της μεσαίας τάξης και των νέων ανθρώπων».

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε δημοσίευμα και σε φήμες που τον εμπλέκουν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη να εξυπηρετεί κινεζικά συμφέροντα, κάνοντας και πάλι λόγο για κέντρα που επιχειρούν με συκοφαντίες να πλήξουν τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ, θυμίζοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών, το οποίο αποκαλύφθηκε με δική του πρωτοβουλία.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή στις 6/10/2023