Για μια νίκη όλων των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας έκανε λόγο ο Γιώργος Αμανατίδης που τερμάτισε πρώτος στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονία. Ειδικότερα, ο Γιώργος Αμανατίδης αναδείχθηκε νικητής και με την ενσωμάτωση στο 89,99% συγκεντρώνει ποσοστό 56,83% έναντι 43,17% του Γιώργου Κασαπίδη.

“Σήμερα νίκησαν, κέρδισαν οι δυτικο-Μακεδόνες, κερδίσαμε τα όνειρα μας, κερδίσαμε όσα επενδύσαμε για τον τόπο μας. Ήμασταν μια ομάδα η οποία πίστεψε ότι ο τόπος μας μπορεί να πάει καλύτερα. Πιστέψαμε ότι οι δυνατότητες των ανθρώπων της είναι πολύ περισσότερες και πολύ μεγαλύτερες. Δέσαμε τις δυνάμεις μας. Για να έχουμε αποτέλεσμα πρέπει να έχουμε συμμάχους. Συμμάχησαν όλοι μαζί, άνθρωποι από διαφορετικές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, διαφορετικών επαγγελμάτων. Δώσαμε έμφαση στα καθημερινά, δώσαμε όμως σημασία και στα μεγάλα. Δώσαμε το μέλλον στους νέους μας. Τους είπαμε τι σκεφτόμαστε για το μέλλον, το δικό τους, των οικογενειών τους. Ζητήσαμε να μας εμπιστευτούν. Τους κοιτάξαμε στα μάτια. Τους είπαμε μόνο αλήθειες. Τους δώσαμε τη δυνατότητα να είναι συμμέτοχοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Τελικά ό, τι έγινε είναι μια νίκη όλων των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας Και ασφαλώς θα πρέπει να ευχαριστήσω τους αγαπητούς συναδέλφους στο Περιφερειακό αλλά και όσους δεν εκλέχθηκαν” τόνισε ο κ. Αμανατίδης.

Διαβάστε επίσης: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Αμανατίδης

 Αμανατίδης: Η Δυτική Μακεδονία έχει μεγάλες και πολλές δυνατότητες.

Τέλος ο κ. Αμανατίδης αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τον στήριξαν, τους οποίους και ευχαρίστησε ενώ τόνισε πως η Δυτική Μακεδονία έχει μεγάλες και πολλές δυνατότητες.

“Επίσης να ευχαριστήσω τους αγαπητούς συμπολίτες μου, οι οποίοι πίστεψαν σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Τους συνεργάτες μου και τέλος την οικογένεια μου που πραγματικά όλο αυτό το διάστημα μου στάθηκε δίπλα. Η Δυτική Μακεδονία έχει μεγάλες και πολλές δυνατότητες. Είναι ο τόπος μας. Επενδύσαμε σε αυτό, τον βάλαμε πάνω από όλα και επομένως πρώτα και κύρια θα ασχοληθούμε με τα ζητήματα που τον αφορούν, που θα τον κάνουν καλύτερο, γιατί ο τόπος μας το δικαιούται. Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να γίνει καλύτερη. Σας ευχαριστώ πολύ” κατέληξε.