Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει η κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις νέες διαγραφές που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, με μία ανάρτησή του στο Twitter, ανακοίνωσε τη διαγραφή του Νίκου Φίλη, του Πάνου Σκουρλέτη και του Δημήτρη Βίτσα.

*Διαβάστε εδώ: Τεμπονέρας στα Παραπολιτικά 90,1: Οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες και προβληματικές, πρέπει να συγκληθεί άμεσα η Πολιτική Γραμματεία


Όλγα Γεροβασίλη: Ξεπεράστηκαν όρια κριτικής στον Στέφανο Κασσελάκη

Έκκληση να σταματήσει ο διάλογος με τον τρόπο που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε η Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας πως αυτό που συμβαίνει δεν μπορεί να πάει μακριά.

Επιχειρώντας να τοποθετηθεί τις εσωκομματικές εξελίξεις, η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είπε αφενός πως ξεπεράστηκαν όρια κριτικής στον νέο πρόεδρο και αφετέρου δεν μπορούν όργανο να εννοούν δημοσιογραφικές εκπομπές.

Ερωτηθείσα αν έκανε καλά και τους διέγραψε, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε πως δεν εννοεί αυτό.

Ωστόσο, πρόσθεσε, πως όταν είσαι μέλος κόμματος και προαναγγέλλεις κόμμα σε τηλεοπτικό πάνελ, όταν χρησιμοποιείς κριτική που ξεφεύγει της πολιτικής -ότι η διαπλοκή μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ- αυτά υπερβαίνουν τα όρια.

Τέλος, η Όλγα Γεροβασίλη χαρακτήρισε σωστή την παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για το Μεσανατολικό.